//www.nachtvandefilosofiedenhaag.nl/wp-content/uploads/2017/01/70INFORMATIE_foto2_2017.jpg

Tickets kopen

Een ticket geeft u de hele middag en avond toegang tot alle drie de locaties en zijn zowel online als via de kassa van Theater aan het Spui te koop. Tot 22 maart geldt een vroegboek-korting: u betaalt per ticket € 30 in plaats van € 35,00. Voor studenten en ooievaarspas gelden andere tarieven. Op zaterdag 22 april kunt u ook nog tickets kopen, tenzij de Nacht van de Filosofie is uitverkocht.

 

Tickets inwisselen

Op zaterdag 22 april 2017 kunt u vanaf 11.00 uur ’s ochtends uw ticket inwisselen voor een polsbandje bij Zaal3 aan het Constant Rebecqueplein. Het programma van de Nacht start om 14.00 uur.

 

Kinderprogramma

Van 11.00 – 12.00 uur zijn kinderen in de leeftijd van 8 – 12 jaar van harte welkom voor een filosofie-les. Ouders zijn eveneens welkom maar zijn slechts toehoorder en geen deelnemer. Een kaartje voor deze filosofie-les is 5 euro per kind, één ouder of verzorger gratis.

 

Horeca

U kunt bij alle drie de deelnemende instellingen koffie, thee, fris, wijn en bier krijgen. In Zaal3 kunt u eveneens iets eten. Niet overal kan gepind worden. We raden u aan contant geld mee te nemen.

Nacht-daghap
In de pauze tussen 17:00 en 19:00 kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in één van de onderstaande restaurants, ze bevinden zich allemaal op loopafstand van de Nacht van de Filosofie. Gelieve vooraf te reserveren en te zeggen dat u de Nacht van de Filosofie bezoekt, dan houden zij er rekening mee dat u voor 19 uur wilt vertrekken.

 

 

Locaties

Zijn naast elkaar gelegen aan het Constant Rebecqueplein Den Haag

 

Parkeren

In de omgeving van het Constant Rebecqueplein geldt betaald parkeren vanaf 18.00 uur

 

TomTom navigatie adres

De Constant Rebecqueplein 20, 2518 RA Den Haag

 

Met de auto vanaf einde Utrechtsebaan

Vanaf de Utrechtsebaan bij de stoplichten links de Zuidhollandlaan op tot het einde. Volg de middelste baan waarbij staat aangegeven MCH Haaglanden. Bij de stoplichten op de T-splitsing rijdt u rechts de Koningskade op, vervolgens meteen links voorsorteren om bij de volgende stoplichten naar links af te slaan. Dit is de Dr. Kuyperstraat. Deze straat volgt u totdat u niet verder rechtdoor kunt rijden (dezelfde straat heet achtereenvolgens: Mauritskade, Scheveningse Veer, Hoge Wal en tenslotte Elandstraat). U gaat hier bij de stoplichten op de T-splitsing aan het einde naar links. U rijdt bij de volgende stoplichten naar rechts de De Constant Rebecquestraat in. Halverwege deze straat op het De Constant Rebecqueplein vindt u de drie locaties van de Nacht van de Filosofie.

 

Met de tram vanaf Den Haag C.S

Tram 3 richting Loosduinen. Uitstappen op de Waldeck Pyrmontkade, halte Elandstraat.Vanaf tramhalte c. 3 minuten lopen: Op de Waldeck Pyrmontkade (overkant van deze straat heet de Koningin Emmakade) loopt u terug tegen de richting van de tram. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtsaf De Constant Rebecquestraat in. U komt vanzelf langs het De Constant Rebecqueplein.

 

Met de tram vanaf Den Haag H.S.

Tram 11 richting Scheveningen. Uitstappen halte: Conradkade/Weimarstraat.Vanaf de tramhalte c. 5 minuten lopen: Op de Conradkade loopt u terug tegen de richting van de tram in. (U passeert de Chasse-straat en de Marnixstraat) U loopt rechtdoor en komt vanzelf uit op de De Constant Rebecquestraat die naar links afbuigt. Met de EON Elektriciteitsfabriek aan uw rechterhand loopt u de straat in.

 

Locaties


Zaal 3

Zaal 3

Electriciteitsfabriek

Electriciteitsfabriek

Nest

Nest

//www.nachtvandefilosofiedenhaag.nl/wp-content/uploads/2016/02/zaal3.png
//www.nachtvandefilosofiedenhaag.nl/wp-content/uploads/2016/02/logo-electriciteitsfabriek.png
//www.nachtvandefilosofiedenhaag.nl/wp-content/uploads/2016/02/logo-nest.png

Mogelijk gemaakt door:


http://www.nachtvandefilosofiedenhaag.nl/wp-content/uploads/2016/02/logo-pbcf-4-300x150.png
http://www.nachtvandefilosofiedenhaag.nl/wp-content/uploads/2016/02/logo-fonds-2-300x150.png
http://www.nachtvandefilosofiedenhaag.nl/wp-content/uploads/2016/02/logo-tabletpub-300x150--300x150.png
http://www.nachtvandefilosofiedenhaag.nl/wp-content/uploads/2016/02/boschuysen-150x100.png